01

Kaleo Edoceo d.o.o. je privatna tvrtka nastala s osnovnim ciljem pomaganja djeci u savladavanju programa osnovne škole, a time rasterećenju njihovih obitelji, oslobađanju njihovog vremena za druge aktivnosti i druženja.


Pod nazivom Kaleo Edoceo posluje od 2010., međutim iskustvo u poslovanju bilježi od 2001. godine od osnivanja obrta pod nazivom Visa Educa. Pružamo instrukcije i dnevni boravak djece.

02

NAŠA VIZIJA

Biti tvrtka koja će motivirati i poticati djecu da kroz vlastite interese i mogućnosti pronađu najbolji način rada i učenja te da stvaraju pozitivnu sliku o sebi.

 

Iza nas je više od 15 godina iskustva rada s djecom, a od samih početaka do danas svake školske godine u neki od naših programa upisivali smo sve veći broj djece.

Kao relativno mala obiteljska tvrtka pomogli smo  gotovo tristotinjak djece da uspješno svladaju svoje školske izazove, unaprijede načine učenja.

03

Radimo u malim grupama nastojeći se prilagoditi individualnim potrebama, a cilj nam je u budućnosti širiti poslovanje i ponudu te obuhvatiti sve veći broj djece.

Ponosni smo što smo većinu djece 'pratili' kroz odrastanje odnosno tijekom svih razreda osnovne škole te da iste danas promatramo kao uspješne i zadovoljne članove naše zajednice.

Potičemo djecu stvaranju, radoznalosti i učenju, razvijanju potencijala, samostalnosti i samopouzdanju, vlastitom prosperitetu te time posljedično i prosperitetu cijele buduće zajednice

Palinovečka 19, Vrbani (prostor Smart kids) | Zagreb | kaleoedoceo10@gmail.com | Tel: 091 506 97 75

© 2019 KALEO EDOCEO

  • White Facebook Icon